PORTFOLIO

Marketing je svaki delić kontakta koji kompanija ima sa spoljašnim svetom, to je nauka koja svakim danom napreduje.

Mobirise

Anubius Design - CEO

Grafičkim dizajnom  sam  se počeo baviti  još  na fakultetu,  posle je to preraslo u strast. Spojio  sam  fotografsku strast sa grafičkim i web dizajnom,   a  kako  su  napredovale  tehnologije i sadržaji,  digitalni marketing  je  postao  deo  ove  priče. All in one!
Kreiram   sadržaje,  fotografije,  video  zapise,  grafičko - vizuelna rešenja, konsalting usluge za velike ili male, Vodim poslovne naloge na društvenim mrežama, promovišem proizvode ili stvaram nove vizuelne indentitete. Iskustvo od preko 12 godina u start up poslovima ali i velikim korporacijama. Od početka 2023 godine aktivno koristim Ai-alate za najbolje performanse. Uvek sam fokusiran na samo vrhunske rezultate. Dizajniram i stvaram samo na modernim i efikasnim digitalnim platformama. 

Restoran Slon Sombor

Izuzetan projekat, potpuno nov vizuelni identitet, logo rešenje, web stranica, poslovne stranice na socijalnim mrežama, video produkcija, dizajn jelovnika, promocija PR usluge. Aktuelan.

Meteor-Commerce

Rebrendiranje i novo grafičko rešenje kompanije, više jezična web stranica, video produkcija, snimanje dronom, pozicioniranje na pretraživačima SEO. Aktuelan.

Mesoproizvod

Digitalizacija brenda, web stranica, poslovni nalozi na društvenim mrežama, foto i video produkcija proizvoda i usluga. Grafička rešenja za štampane medije. Aktuelan.

Hemcof Garden

Lansiranje novog brand-a, web stranica, foto i video produkcija proizvoda, vođenje biznis naloga na društvenim mrežama, pozicioniranje na pretraživačima SEO. Aktuelan.

Norra Oils

Kompletno novo web i grafičko rešenje za proizvode koji će se plasirati na tržištu Evropske Unije i Srbije. Projekat realizovan 2021-2022.

La Bella Perla

Novo web i grafičko rešenje za poznati kennel. Logo i pozicioniranje na pretraživačima. Aktuelan.

Obuća Metro

Menadžment digitalnog marketinga, projekat menadžer, internet growt menadžer, video content i reklamni kratki spotovi, upravljanje regionalnim marketingom u Republici Srbiji, BiH, Crna Gora, konsalting marketing Severna Makedonija.

Kibic Fenster

Potpuno novi brending i nastup na web-u. Dizajn i SEO novog WEB rešenja, Ai SEO optimizacija web prezentacije, kreiranje biznis naloga na društvenim mrežama Meta, FB i IG. Grafički dizajn novog LOGO rešenja, izrada bannera i reklamnog materijala, produkcija video reklamnog sadržaja i stvaranje pozitivnog RAOS (ROI). Pozicioniranje na Google mapama, Google Search. Foto i video prezentacija proizvoda i usluga, izrada reklamnog materijala.

Industrija Mesa Knežević

Stvaranje i lansiranje novog vizualnog identiteta na webu, nova web stranica, Ai SEO optimizacija, otvaranje i vođenje biznis stranica na društvenim mrežama META, FB, IG. Pozicioniranje na Google mapama, Google Search. Foto i video prezentacija proizvoda i usluga, izrada reklamnog materijala, bannera i sadržaja.

Neuroth SRB i BiH

Account vođenje biznis naloga na FB i IG profilima, Google kampanje, Google Search, analiza i unapređenje nastupa brenda na teritoriji Srbije i BiH.

Ćevabdžinica Mali Slon

Stvaranje novog vizuelnog identiteta i logo rešenje, web stranica, poslovni nalozi na društvenim mrežama, SEO, pozicioniranje na pretraćivačima. Projekat rađen 2017-2019.

Mesoproizvod Plus

Kreiranje novog logo rešenja, grafička i web solucija za digitalne i štampane medije, SEO, pozicioniranje na pretraživačima. Aktuelan.

Etno Restoran Fijaker

Prvo logo rešenje za ugostiteljski objekat, vizuelni indentitet, grafička, foto i video produkcija, web stranica. Projekat realizovan 2012-2015.

Foto klub Sombor

Nova web stranica, digitalno predstavljanje na pretraživačima, SEO, kao i povezivanje sa postojećim poslovnim nalozima na društvenim mrežama. Aktuelan.

Long Tour Bike Camp

Stvaranje novog vizuelnog indetiteta, logo rešenje, web stranica, SEO, pozicioniranje na pretraživačima, povezivanje sa poslovnim nalozima na društvenim mrežama. Aktuelan.

Gomboc

Fotografija proizvoda, digitalni marketing, biznis paketi na socijalnim mrežama, Projaket je realizovan 2018-2020.

NutraFit Slim

Projekat rađen u periodu 2019-2021. Vizuelni indetitet i logo rešenje, web stranica, SEO, vođenje biznis naloga na društvenim mrežama.

img

Želite li da i Vaš brend predstavimo svetu:

U svakom momentu možete nam poslati upit na email adresu: info@anubiusdesign.com

Anubius Design

Pronađite nas na društvenim mrežama!

Ideje & Planovi

Analiza i strategija

Kreiranje Sadržaja

Web & Grafički dizajn

GA4 i Meta Pixel

+381618806757

Sombor, Srbija

>